Wonen

Het Leerpark biedt ruimte aan mensen die willen wonen om te leven: in het groen, tussen jonge mensen die de toekomst hebben, met het gemak van dichtbij de stad. Het Leerpark is een duurzame en mensgerichte omgeving die zich richt op: samen dingen doen. Iets voor jou?

Bezoeken
Op het Leerpark valt veel te halen. Zo kun je een bezoek brengen aan:

of… gewoon lekker wandelen in de buitenruimte van het Leerpark. Deze is ingericht als een park met zitjes om te genieten van de wereld om je heen. We vinden het leuk als je ons komt bezoeken, er valt meer te doen dan je denkt!

Jan Stehouwer

Buurman van het Leerpark

“Ik kom al een jaar of drie bij Bellissimo. Mijn vrouw en ik wonen hier in de buurt. Vaak na een lange dag, of wanneer wij weinig tijd hebben, doen we hier een hapje of drankje. Daarvoor kende ik het Leerpark vooral van mijn werk, ik kwam wel eens op het Da Vinci College. Het eten is goed, zeker als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding. En de bediening is erg aardig, ze maken altijd een praatje met je. Zij zijn hier helemaal op hun plek. Ik vind dat belangrijk, de sociale component. Dat komt bovenop de kwaliteit van het goede eten.”

 

×