wonen-bezoeken-leerpark

Woningen

Op het Leerpark staan al ruim 200 woningen. Deze zijn vrijwel allemaal bewoond. De komende jaren worden daar 250 woningen bijgebouwd. Hieronder vind je over dit specifieke bouwproject meer informatie.

Nieuw Land van Valk
Tussen de Dordtse binnenstad en het Leerpark komt het Nieuw Land van Valk. Hier worden appartementen en eengezinswoningen gebouwd. Mede door de economische crisis is de bouw van woningen op het Leerpark de afgelopen jaren achtergebleven. Deze achterstand wordt nu ingehaald met onder andere de komst van de Plus Supermarkt (naast de Bogermanschool) met daarboven eenentwintig nieuwe appartementen (Groote Waard).

Planning

Met de bouw van de supermarkt en appartementen is in de zomervakantie 2015 begonnen. Voor deze startperiode is gekozen om de overlast zo klein mogelijk te houden. De verkoop van deze woningen is gestart op zaterdag 27 juni 2015 in het nieuwe informatiecentrum van Nieuw Land van Valk ter plaatse.

De inschrijftermijn (tot zaterdag 11 juli) is inmiddels verlopen, de opties worden nu verwerkt.

Meer informatie

Benieuwd of het appartement naar jouw voorkeur nog beschikbaar is? Neem dan contact op met Ooms makelaars in Dordrecht voor de laatste verkoopinformatie.

Het informatiecentrum op het Leerpark worden geopend om zowel huidige bewoners als geïnteresseerden te kunnen informeren over de toekomstige (woon)ontwikkelingen. De start van de bouw van de eerste woningen staat gepland voor halverwege 2015.

Meer algemene informatie kun je vinden op www.nieuwlandvanvalk.nl.

Meer informatie over de eenentwintig nieuwe woningen kun je vinden op de pagina’s van Groote Waard.