Wat is er te doen op het Leerpark?

Op en om het Leerpark kun je van alles doen. Van een hapje of een drankje tot een wandeling door de parkachtige omgeving of een flinke work-out.

Eten & Drinken
Je kunt op het Leerpark voor een hapje en een drankje niet alleen terecht bij Grand Café Bellissimo maar ook  in het restaurant in het samenwerkingsgebouw. Wel tijdig reserveren, het zit er vanwege de voordelige prijs/kwaliteitverhouding vrijwel altijd vol.

Zwemmen, klimmen, fitness & schaatsen
Het Leerpark ligt aan de andere kant van de provinciale weg N3 tegenover het Albert Schweitzer ziekenhuis en de sportboulevard. De Sportboulevard is uitgerust met onder andere een schaatsbaan en een groot zwembad. Sporten kan zelfs nog dichter bij huis in het Sport+ gebouw of bij Mountain Networks.

Kerstmarkt
Vrijwel ieder jaar wordt er op het Leerpark een kerstmarkt georganiseerd  voor en door deelnemers en personeelsleden van alle Leerpark scholen. Deze kerstmarkt is voor iedereen vrij toegankelijk.

Op de kerstmarkt vind je spullen, eten en drinken veelal gemaakt door leerlingen. De totale opbrengst van alles dat wordt verkocht, wordt verdeeld over een aantal goede doelen. De exacte datum voor 2016 is nog niet bekend.