Ondernemen

Het Leerpark maakt zaak van de toekomst. Dat doet ze niet alleen. Daarom geeft het Leerpark ruimte aan ondernemers die graag hun boterham verdienen in een groene, duurzame omgeving, dichtbij toekomstige werknemers.  Heb jij perspectief? Dan biedt het Leerpark je een plaats in de toekomst!

Werken
Wil jij werken in het groen, tussen jonge mensen die de toekomst hebben? Met het gemak van dichtbij de stad? Het Leerpark is een duurzame en mensgerichte omgeving die zich richt op: samen dingen doen. Als dit bij jou past, kijk dan eens naar de vacatures van de bedrijven en instellingen die op het Leerpark gevestigd zijn.

Daphne Uyterlinde

Manager Horeca b.v. Drechtwerk

“Op het leerpark onderneem je in een maatschappelijke & sociaal duurzame omgeving. De interactie tussen jongeren die studeren en werken, mensen die zich laten om- of bijscholen, omwonenden, werknemers en ondernemers maakt dat het bezig zijn op het leerpark extra dynamisch is. Voor mij als ondernemer geeft de ontwikkeling van de jeugd, waar je hier continue mee geconfronteerd wordt, een extra dimensie… of ze nu aan het leren zijn of vrij zijn, op een leuke manier of op een minder leuke manier… Voor mij maakt dat het Leerpark tot een inspirerende omgeving.”

×