Informatie

Het Leerpark ligt centraal in Dordrecht, in een wijk waar innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Op het Leerpark vind je naast scholen ook woningen, bedrijfsruimtes en een groeiend aantal winkel- en horecagelegenheden. Door de activiteiten en ontmoetingen van de mensen die daarbij horen: leerlingen, docenten, bewoners, bezoekers en ondernemers, vormt het Leerpark zich tot een levendige gebied.

Ontmoeten, verbinden & inspireren
Het maakt ook dat deze jonge buurt zich in een rap tempo ontwikkelt: er worden nog steeds meer gebouwen en woningen bijgebouwd, mensen uit allerlei gelederen leren, werken en wonen samen en mensen van buitenaf weten deze parkachtige plek steeds meer te vinden. Op het Leerpark is voor ieder wat wils, geen afzonderlijke instituten meer waar kennis, ervaring en faciliteiten op zichzelf staan, maar een plek waar dwarsverbanden opbloeien. Het Leerpark+ werkt omdat het meer is dan de som der delen.

Dat is ook waar het motto: zaak maken van de toekomst door midden in de wereld te staan, vandaan komt. Daarom onderneem je op het Leerpark niet alleen vanachter je bureau, maar midden in de continue veranderende wereld met de juiste mensen op de juiste plek. Daarom investeren onze ondernemers in hun werknemers van de toekomst. Past dit bij jouw visie op ondernemen? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen!