Duurzaamheidsfabriek genomineerd voor Pro-Motor Award 2016

Op 13 januari zijn de vijf genomineerden bekend gemaakt voor de Pro-Motor Award 2016. De Pro-Motor Award is een nieuwe prijs om projecten en ideeën uit de samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven en overheid te belonen. De Duurzaamheidsfabriek, is een van de vijf genomineerden. De reden waarom de jury gekozen heeft voor deze nominatie is de fysieke locatie waar bedrijven en scholen op één plek samen werken, waardoor ondernemers, studenten en docenten direct met elkaar verbonden worden.

Onder leiding van voorzitter Ab van der Touw, topman van Siemens Nederland, heeft een jury bestaande uit verschillende partijen van overheid, bedrijfsleven en onderwijs, 18 inzendingen uit mbo en hbo kenniscentra beoordeeld. Naast de Duurzaamheidsfabriek zijn ook de volgende partijen genomineerd voor de Pro-Motor Award: Knowledge Mile Community: ‘Applied Research Ecosystem’ van Amsterdam Creative Industries Network; het werk-leren programma ‘Samen werken en leren met energie’ van Sustainable Electric Energy Centre of Expertise; project Ekolectric van HighTechCentreDelft en Kartrekker Loek van Seeters werkzaam bij Automotive Centre of Expertise.

Op 3 februari 2016 wordt de winnaar van de Pro-Motor Award 2016 bekend gemaakt.

Pro-Motor Award

De Pro-Motor Award beloont ambitie, innovatie en kwaliteit binnen de Centres of Expertise (hbo) en Centra voor Innovatief Vakmanschap (mbo) en publiek private samenwerkingsverbanden uit het regionaal investeringsfonds (mbo). Het initiatief dat wint, ontvangt onder andere een filmcrew en fotograaf om de droom en de mensen achter die droom in beeld te brengen. Daar bovenop komen nog, een onderzoek naar het thema van de droom bij een hogeschool én bijzondere media-aandacht.

Meer info
De Duurzaamheidsfabriek (www.duurzaamheidsfabriek.nl)
Pro-Motor Award (www.pro-motor-award.nl)
Publiek Privaat Samenwerken (www.publiekprivaatsamenwerken.nl)

 

Reacties