Plus Boerman verhuist begin 2017 van Land van Valk naar Leerpark

DORDRECHT – Supermarkt Plus Boerman zal begin 2017 verhuizen van het Land van Valk naar het leerpark in Dordrecht. Het is een verhuizing van enkele honderden meters.Momenteel is de supermarkt circa 700 vierkante meter groot. Het wordt het dubbele.

Boerman zit nu nog op de plek waar vroerger groentewinkel Nelemans te vinden was. De supermarkt nam stap voor stap functies voor de buurt over, toen de kleinere winkels op het Land van Valk sloten.

(persbericht gemeente Dordrecht)

Op donderdag 3 december om 16.00 uur geven wethouder Jasper Mos, de directeur van bouwbedrijf Heijmans en de directeur van het Leerpark Rein Meester het officiële startsein voor de bouw van de nieuwe Plus supermarkt aan de Max Gootelaan. De winkel komt op de begane grond van het gebouw Groote Waard en krijgt een oppervlakte van bijna 1400 m2, twee eigen parkeerterreinen en een eigen laad- en loszone voor de bevoorrading. De supermarkt wordt tevens een leerwerkbedrijf voor leerlingen van het Da Vinci College. Boven de winkel komen 21 appartementen.

De bouw van de Groote Waard is een nieuwe stap in de afronding van het Leerpark. Naar verwachting opent Plus begin 2017 haar deuren.

 

Reacties